2019. május 12., vasárnap


A héten kaptam a jó hírt: megjelenhet a hatodik regényem, a Pokolba a jópasikkal! A megjelenés ősszel, vagy decemberben esedékes. Akárhogyis, idén tuti olvashatjátok :)

Ezzel a kötettel teljesen visszatértem az LMBT történetek világába. Az abszolút főszereplőm, Hunor egy meleg srác, aki menthetetlenül szerelmes a bátyja legjobb barátjába, a pokolian jópasi Gergőbe, akinek van képe beköltözni hozzájuk, hogy még nagyobb kísértést jelentsen Hunor számára...

Hunor 18 éves, most fog szóbeli érettségizni, de a pokolba kívánja az egészet, és főiskolára sem akar járni, holott tudja, az egész családja baromira ki fog akadni. Az anyja nagyon erőszakosan tolni akarja a szerinte jó irányba a srácot, a bátyja, Koppány pedig írtóan túlféltő, pláne, mióta meghalt az édesapjuk és biztossá vált számára, hogy Hunor meleg. Koppány egyik átlagos mondása például az, hogy egy srác sem lehet elég jó az öccséhez.

Hunor minden álma, hogy szakács legyen, mert a gasztronómia a mindene, kérdés, hogy lesz-e elég bátorsága szembeszállni a családjával, és elindulni ezen a vonalon. Az együttélés során pedig Hunor döntés elé néz, hogy vajon mennyire jó ötlet barátkoznia Gergővel, akibe menthetetlenül szerelmes, de úgy érzi, sosem lesz belőle semmi.

A kötet felépítése kicsit talán Collen Hooverre emlékeztet (legalábbis igyekeztem tőle tanulni), a könyv közepén ugyanis kiderül egy titok, ami jócskán más színezetet ad a történetnek. És bakker, ezzel a dologgal tök jó lenne reklámozni a könyvet, mert fontos és sokakat érdeklő téma, de félő, hogy spoileres leszek. Mindenképpen átbeszélem ezt majd a kiadóval :)

A könyvben akadnak erotikusabb jelenetek, bár úgy érzem kevésbé részletesek, mint anno a Túl szépben voltak. Pont emiatt a Rubin Pöttyös besorolás. Ó, és bár ez egy apró adalék, de Hunor roma származású, így némileg ez a dolog is szóba kerül a történetben, de abszolút nem ez uralja a könyvet.

Nos, azt hiszem minden lényegeset elmeséltem, nagyon igyekeztem, hogy ne legyek spoileres, remélem összejött. Bővebben a könyvből részleteket a szerkesztés idején, és a megjelenés előtt osztok majd meg, de természetesen a nyáron lesz borítótervező pályázat is.

Amúgy alig várom már, hogy elolvashassátok Hunor történetét, iszonyúan kíváncsi leszek a visszajelzéseitekre. Már csak pár hónap... :)