2022. október 11., kedd

Már felkerült a Könyvmolyképző Kiadó webshopjára a Téged kérlek karácsonyra, ahol elő is lehet jegyezni a regényt. Hogy az előjegyzés mire jó? Ha előrendelhetővé válik a kötet, akkor a kiadó e-mailen fog értesíteni, hogy biztos ne maradj le.


A kiadó oldalára felkerült fülszöveg egy az egyben az, amit én írtam, ezen komolyabb változtatás még nem történt, szóval a végleges még más is lehet, de saccperkábé ilyen lesz a fülszöveg. A megjelenés továbbra is 2022 decemberében várható, remélem sokatoknak segít majd ráhangolódni az ünnepre ez a karácsonyi coming out regény.

No de nem is szaporítom a szót, íme a Téged kérlek karácsonyra tervezett, de nem végleges fülszövege:

*Bence a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin.
Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.

Az ünnep közeledtével, ahogy karácsonyi fénybe öltözik a város, Bence mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint és előbújhasson, de retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai, és a legjobb barátja, Zalán…

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?
Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?
A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé? Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik? 

A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved és mosolyt csal az arcodra.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)