2022. augusztus 23., kedd

Nemrég írtam meg nektek a jó hírt: karácsonyra megjelenhet az új regényem, ami egy karácsonyi romantikus történet, középpontban a főhősöm, Bence coming outjával és persze az első szerelemmel. A kötet a Vörös Pöttyösök közé kerül, a történetről itt írtam bővebben információkat.

Akárcsak az eddigi regényeim esetében, most is borítótervező pályázatot hirdetek, hiszen ez korábban is bevált, és rengeteg gyönyörű tervet küldtetek be nekem! <3

Amit tudni érdemes a borítótervező pályázat kapcsán:

- A főhősök külseje: A két férfi főszereplőm, Bence és Martin tizenhét évesek, fehér bőrűek és átlagos testalkatúak (bár a foci miatt Bence kicsit zömökebb, izmosabb). Bence haja sötét, és van pár akné az arcán, amit nem szeret annyira. Martin szőke és kék szemű fiú.

- A megjelenő elemek: A kötet karácsony környékén játszódik. A csillagszóró egy közös pont Martin és Bence életében, plusz szép helyeken sétálnak, több helyen látnak girlandokat, fényfüzéreket, karácsonyfákat és persze ez egy regény, így a hó is esik karácsony környékén. (Legalább nekik legyen jó :))

- Technikai tudnivalók: A borítótervek kérlek legyenek legalább 600x900-asok, Vörös Pöttyös regényről van szó, a cím: Téged kérlek karácsonyra. Tudom, hogy rengeteg idő, míg az ember borítót tervez, így egy embertől csak 7 db tervet tudok elfogadni, ezért ha valaminél csak apró változások vannak, érdemes azt átküldeni, ami a legjobban tetszik.

- Ahonnan képeket választhatsz: fontos, hogy csak jogtiszta képek kerülhetnek a borítóra. Így képeket a Dreamstime és az 123f oldalról válassz kérlek. Nem gond, hogy van rajtuk felirat-logó, a győztes tervnél a kiadó meg fogja vásárolni a stock fotó oldalról a képet. Saját fotó és grafika természetesen használható :)

- Ahová a terveket küldd: kérlek a Facebook oldalamra, esetleg az e-mail címemre (racztibor1988[kukac]gmail.com) küldd a terveket. A pályaművek a Facebook oldalamon lesznek  megtalálhatóak.

- Beküldési határidő: 2022. szeptember 11. vasárnap. Eredményhirdetés: 2022. szeptember 12. hétfő A győztest én választom ki, és a nyereménye egy példány a regényből. A végső döntést, hogy mi kerül rá a kötetre Katona Ildikó, a Könyvmolyképző Kiadó vezetője hozza meg.

Nos, ennyi lenne. Már most nagyon kíváncsian várom, hogy milyen borítótervekkel leptek meg! Előre is köszönöm mindenkinek, aki időt és energiát szán a tervezésre! A facebookra minden tervet feltöltök majd, a véleményekre is kíváncsi leszek ám! Izgalmas hetek elé nézünk, ebben biztos vagyok!